Forestående samarbejde

Virksomheden er ved at indgå partnerskab med Starbucks. Forsyn Starbucks med premium-kassepapir og etiketter.

De etiketter, som Starbucks bruger, er termiske etiketter. Hvorfor brugetermiske etiketter?Fordi termiske etiketter ikke kræver brug af stregkodebånd. Det er meget praktisk og hurtigt at bruge.

Starbucks har mange forskellige kaffer og drikkevarer, varme, stuetemperatur eller iskolde. Vi tilpassede vandtætte, højtemperatur- og frysesikre termiske etiketter til Starbucks. De samme etiketter kan sættes på ethvert produkt. Temperaturen på varm kaffe er generelt 80 ℃ .For høj temperatur vil få etiketterne til at falde af, og skriften på etiketterne vil blive sløret. Hvis du har brug for iskaffe, vil den lavere temperatur også få etiketten til at falde af. Koppens overflade producerer vanddråber på grund af lav temperatur , kan vand alvorligt skade etikettens ydeevne. Så vi tilpassede vandtætte, højtemperatur- og frysesikre etiketter til Starbucks.

6d9200f05ec3382e60ddd8fc0f50841
6e6f8f4a32ce8ee181f1b31d3c33a61

 

 

Etiketter af høj kvalitetkan forbedre arbejdseffektiviteten og undgå unødvendigt spild. Vi har stor erfaring med etiketproduktion og giver dig en professionel service.


Indlægstid: 14-apr-2023